Edzők

Zsigmond

Szokolay Zsigmond vagyok, személyi edző és akrobatika oktató 6 évvel ezelőtt találtam ki a Sittes Tréninget mely a Tesi szó vicces egymásutánjából kapta a nevét. Célom az akrobatikus mozgást erősítő mozgások mindenki által kivitelezhető válfajának megalkotása volt. Hiszek benne hogy saját testsúlyos edzéssel az ember képes elérni minden evilági materialista hitbe vetett célját, persze kellő kitartás mellett!

Kristóf

Szatmári Kristóf vagyok a Testnevelési Egyetemről, gyakorló testnevelő, gyógytestnevelő tanár. Elkötelezett híve vagyok a fenntartható életmódnak, a természetszeretetnek. Igyekszem szemléletet formálni az egészséges és mobilis élet, a komfortzónából való kimozdulás értékei felé. Amikor csak tehetem a szabadban vagyok, a kutyámmal kirándulok, hegyet mászok, kerékpározok, snowboardozok.

Gyöngyi

Széll Gyöngyi atléta, TRX és személyi edző vagyok. Kis korom óta versenyszerűen futok, 400 és 200m-en versenyzem. A rendszeres futó- és súlyzós edzések révén komolyabban is belevetettem magam az edzés elméletébe, gyakorlatába. Szabadidőmben is sportolok, valamint folyamatosan bővítem a sporttal kapcsolatos tudásomat.
Örömmel segítek mindenkinek személyes fejlődésében, céljai elérésében egy kemény, de jó hangulatú Sittes Tréningen.

  • sittestrening@gmail.com
  • 1015 Budapest, I. Donáti utca 40-42.
  • +36 20 393 1240